Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / «Αυτό το μετάλλιο να είναι η αρχή για μεγαλύτερες επιτυχίες»

«Αυτό το μετάλλιο να είναι η αρχή για μεγαλύτερες επιτυχίες»

Ικανοποιημένοι οι δύο προπονητές από την προσπάθεια της ομάδας τους και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Οι προπονητές της ομάδας πόλο κορασίδων του Ολυμπιακού, μίλησαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας παράλληλα πως αυτή η επιτυχία θα πρέπει ν’ αποτελέσει το εφαλτήριο για σπουδαιότερα επιτεύγματα.

«Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή πορεία. Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, τα κορίτσια το ήθελαν πάρα πολύ και αισθανόμαστε δικαιωμένοι που το κατακτήσαμε.  Τους αξίζουν συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια εργατικότητα και προσήλωση για το πρωτάθλημα των Νεανίδων που έχουμε σε δυο εβδομάδες». Είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπενόπουλος.

Από την πλευρά του ο Κώστας Χατζηδάκης σημείωσε:

«Είναι σημαντικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να κατακτάμε το πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει ότι δουλεύουμε σωστά και μεθοδικά. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια τους όχι μόνο στην τελική φάση αλλά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς γιατί έχουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και το πολύ δύσκολο ωράριο της προπόνησης.  Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να μείνουν σε αυτό το μετάλλιο αλλά να το δουν σαν αρχή για περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερες επιτυχίες».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Πιέσεις για να φύγει ο Πετρούσεφ!

Πιέσεις για Μεταγραφή του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα Ο Φίλιπ Πετρούσεφ βρίσκεται στο επίκεντρο ...

Βρείτε μας στο Twitter