Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Η ομιλία Σφαιρόπουλου στους πρωταθλητές (vid)

Η ομιλία Σφαιρόπουλου στους πρωταθλητές (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους τους την επόμενη σεζόν (κατάκτηση πρωταθλήματος, κυπέλλου και Ευρωλίγκα), θα πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, προκειμένου να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Δείτε τα όσα είπε στους «ερυθρόλευκους» ο Έλληνας κόουτς στ’ αποδυτήρια, μετά το τέλος του 4ου τελικού.

 

«Θέλω να σας συγχαρώ όλους σας, είμαι περήφανος για εσάς. Είμαι πολύ περήφανος για το πως παίξατε σήμερα και σε όλη την σειρά των τελικών. Αξίζετε να είστε πρωταθλητές, αξίζουμε να είμαστε πρωταθλητές, λόγω της συνέχειας της καλής και σκληρής δουλειάς που κάνατε όλη την σεζόν.

Είχαμε πάνω και κάτω, είχαμε καλές και κακές στιγμές, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι, ολοκληρώσαμε την σεζόν σε μια σπουδαία θέση. Ως πρωταθλητές: Back2Back στην Ελλάδα. Και θέλω για μία ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω, να σας συγχαρώ και να σας πω ότι είμαι πολύ περήφανος για εσάς. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλα τα μέλη στου σταφ, τους προπονητές τους γυμναστές, τους φροντιστές, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές. Όλα τα μέλη του σταφ, που είναι πάντα κοντά σας για να σας βοηθήσουν και που προσπαθούν να κάνουν την δουλειά μας καλύτερη μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια σε όλους σας και σας ευχαριστώ.

Θα ήθελα να τελειώσω, λέγοντας δύο λόγια ακόμη. Πρώτον, θέλω συνέχεια να με ακούτε, επειδή αν θυμάστε σας είπα όταν βρεθήκαμε εκτός Ευρώπης ότι, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό και μερικές φορές, αυτό το πρωτάθλημα μπορεί να είναι καλύτερο και πιο σημαντικό από την Ευρωλίγκα. Φυσικά, τη νέα σεζόν θέλουμε να έχουμε υψηλούς στόχους ξανά και όχι να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα στην Ευρώπη. Να συνεχίσουμε μέχρι το final 4 και να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα και να κατακτήσουμε δύο τίτλους στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια σε όλους σας. Το ένα είναι αυτό. Το δεύτερο, είναι ότι τώρα πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να δουλέψουμε σκληρά και ο καθένας από εσάς να βελτιώσει τις ικανότητές του, ώστε να είναι καλύτερη του χρόνου. Συγχαρητήρια και πάλι. 

Αύριο θα ξεκουραστούμε όλοι. Την Τετάρτη θα σας ενημερώσουν τι ώρα και που θα έχουμε ομαδικό δείπνο με τις οικογένειές μας και την Πέμπτη θα είναι η τελετή. Η Λίγκα το διοργάνωσε αυτό την Πέμπτη, όχι εμείς για τηλεοπτικούς λόγους. Θα έχουμε την τελετή την Πέμπτη και μετά θα πάμε να γιορτάσουμε. Από την Παρασκευή θα είστε ελέυθεροι να πάτε στις χώρες σας. Συγχαρητήρια».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...