Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Στο WFA Mentorship 2016 o Βασίλης Βούζας

Στο WFA Mentorship 2016 o Βασίλης Βούζας

Το Παγκόσμιο Συνέδριο θα διεξαχθεί στο διάστημα 1-5 Ιουνίου στο Άμστερνταμ.

Στο Άμστερνταμ θα ταξιδέψει το διάστημα 1-5 Ιουνίου ο Βασίλης Βούζας προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκοσμίου Συνεδρίου “Periodisation Mentorship 2016” που διοργανώνει η WFA (World Football Academy).

To Συνέδριο που ξεκίνησε το 2009 σε συνεργασία με Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Ολλανδίας έχει διεξαχθεί μεταξύ άλλων στις ΗΠΑ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία και τη Νότια Αφρική και απευθύνεται κυρίως σε προπονητές ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής της Κ-20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League και το 2015 και το 2016, θα συμμετάσχει στο Συνέδριο για να επιμορφωθεί πάνω σε θέματα τακτικής, εκγύμνασης αλλά και να ενημερωθεί από κορυφαίους προπονητές για τις τάσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Στο Συνέδριο έχουν διδάξει όλα αυτά τα χρόνια ο Louis van Gaal, o Dick Advocaat και ο Guus Hiddink και συμμετέχουν προπονητές απ’ όλο τον πλανήτη.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού φροντίζει για την συνεχή επιμόρφωση των στελεχών της και ειδικά των προπονητών της οι οποίοι ανεβαίνουν συνεχώς βαθμίδες στα διπλώματα της UEFA ενώ συμμετέχουν σε σπουδαία συνέδρια όπως εκείνο της Aspire Academy όπου είχε προσκληθεί ο Ολυμπιακός την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Περί Εμβιλά

Ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, είναι ο ...