Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Σχολή ποδοσφαίρου στο Κρανίδι

Σχολή ποδοσφαίρου στο Κρανίδι

01

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, τηρώντας πιστά τις αρχές της για ανάπτυξη αναβάθμιση και αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής σε όλη τη χώρα, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δίκτυό της το Κρανίδι Αργολίδας, ως νέο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Ολυμπιακού.

Ο Αθλητικός Σύλλογος “Το Κλασσικό” ξεκίνησε  την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, με στόχο την άρτια εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών  και την ανάδειξη ταλέντων.

Υπεύθυνος της Σχολής θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Μανώλης Ψωμάς. 

Στοιχεία επικοινωνίας Σχολής:

Υπεύθυνος Σχολής: Ψωμάς Μανώλης

Διεύθυνση: Κρανίδι-Θέση Μπάκα

Email: elclasicopsomas@yahoo.gr

Τηλ: 2754023621

Επιπλέον στοιχεία της Σχολής:

*Η Σχολή μας στο Κρανίδι είναι η 44η του Δικτύου του Ολυμπιακού! Το Δίκτυο έχει 37 Σχολές στην Ελλάδα, 5 στην Κύπρο, 2 στις ΗΠΑ και συνεχίζει…

*Στη φωτογραφία διακρίνονται ο Μανώλης Ψωμάς μαζί με τους προπονητές της Ακαδημίας Φώτη Παπαπαναγή, Δημήτρη Μαυρογενίδη, Σωκράτη Κοψαχείλη και τον Διευθυντή της Ακαδημίας Θόδωρο Ελευθεριάδη και Διευθυντή Σχολών Βασίλη Νάνο. Κατά την τελευταία επίσκεψη του στο Ρέντη, ο Μανώλης Ψωμάς πήρε και δώρο για τη Σχολή μια φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές των παικτών της πρώτης ομάδας.

*Ο Μανώλης Ψωμάς είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία κυρίως στο Αιγάλεω και έχει παίξει και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Έχει μεγάλη εμπειρία και πολλές νέες ιδέες και με την βοήθεια του Ολυμπιακού θα πάει ψηλά.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Κύριε Βαγγέλη συγνώμη, δε θα το ξανακάνω!

Τι φώτο φίνις ονειρεμένο ήταν αυτό! Τι μεταγραφάρα έκανες πρόεδρε; Μοιάζει απίστευτο μα είναι αληθινό, ...