Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Οδηγός μας το παιχνίδι στην έδρα της Α.Ε.Κ.»

«Οδηγός μας το παιχνίδι στην έδρα της Α.Ε.Κ.»

Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει με την ίδια μαχητικότητα που έπαιξε στο “Ο.Α.Κ.Α.” απέναντι στην Α.Ε.Κ., σύμφωνα με τον Οθέλο Χάντερ.

Ο Οθέλο Χάντερ μίλησε για την κρισιμότητα των αγώνων που ακολουθούν, τονίζοντας πως άπαντες θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικάνος center στην «Real News»:

«Όταν ξεκινά μια σεζόν στο μυαλό όλων των παικτών είναι αυτή η περίοδος. Όταν έρχονται τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς, κάθε λάθος και κάθε λεπτομέρεια έχουν διπλάσια σημασία. Εμείς δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά για να κατακτήσουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, αλλά τώρα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι και να δώσουμε ό,τι έχουμε.

Στον μήνα που έρχεται θα κριθεί αν η σεζόν μας θα είναι επιτυχημένη ή όχι και σίγουρα δεν θέλουμε να τελειώσουμε αποτυχημένοι. Για να φτάσουμε στο στόχο μας, πρέπει να περάσουμε δύο δύσκολα εμπόδια, αλλά αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας είναι μόνο η Α.Ε.Κ. και το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε στην έδρας τους θα είναι ο οδηγός μας για όλη τη σειρά».

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Περί Εμβιλά

Ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, είναι ο ...