Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ατομικό ο Πρίντεζης

Ατομικό ο Πρίντεζης

Δεν είναι ακόμη έτοιμος ν’ ανεβάσει στροφές ο “Πριντ”.

 

Ο Γιώργος Πρίντεζης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο εναρκτήριο παιχνίδι των ημιτελικών με την Α.Ε.Κ. (4/05, 18:00) παραμένει, προς το παρόν, αμφίβολη.

Ο Έλληνας φόργουορντ, έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα στο πέλμα που τον κρατάει εκτός αγωνιστικής δράσης το τελευταίο διάστημα, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος για να παίξει. Ο «Πριντ» ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως, να δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Εκτός από τον Πρίντεζη, αλλά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Τα θέλω του Μεντιλίμπαρ έγιναν πράξη!

Με μια ιστορική μεταμόρφωση που δημιουργεί νέες προκλήσεις, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το ρόστερ του για ...

Βρείτε μας στο Twitter