Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Πρώτοι και με ωραία μπάλα οι έφηβοι

Πρώτοι και με ωραία μπάλα οι έφηβοι

Κ-17: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 3-0.

Σε αγώνα της 24ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου και κατέκτησε και μαθηματικά την 1η θέση στον Νότιο όμιλο.

Οι “ερυθρόλευκοι” που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο Final-4 του Περιστερίου (12-14/5) θα παίξουν στον ημιτελικό της διοργάνωσης με την 2η ομάδα του Βορείου ομίλου.

Ο Ολυμπιακός έφτασε μετά από 22 αγώνες στη διοργάνωση τους 50 βαθμούς και για να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο θ’ αγωνιστεί εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό (20/4) και εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό (23-24/4).

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη άνοιξε το σκορ στο 17′, όταν μετά από κλέψιμο του Βοϊλη, ο Κατσούκης που έγινε αποδέκτης της ασίστ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει έως το τέλος του ημιχρόνου χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει και το 2ο γκολ ήρθε στο 51′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μανωλάκη. 

Το 3-0 επιτεύχθηκε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν μετα από ασίστ του Καραχάνα, ο Τσιριγώτης μέσα στην μικρή περιοχή με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

“Θα είμαστε έτοιμοι για τα τελικά”:

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, μιλώντας για το παιχνίδι σημείωσε:

“Μπράβο και πάλι στα παιδιά για την σοβαρή τους εμφάνιση. Τους αξίζει που είναι στην πρώτη θέση γιατί δούλεψαν πολύ. Έχουμε άλλα δυο παιχνίδια έως την τελική φάση και θέλουμε δυο νίκες με καλές εμφανίσεις. Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα. Έχουμε ακόμη κάποια πράγματα να βελτιώσουμε και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για τα τελικά”.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Σκαφίδας, Χατζηχρήστου (70′ Φλέγκας), Μανωλάκης, Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Αγγελόπουλος, Κωστανάσιος (54′ Χατζηιωαννίδης), Πέιος (74′ Παπαδογιωργάκης), Βοΐλης (64′ Τσιριγώτης), Ξενιτίδης (56′ Καραχάνας), Κατσούκης.

Πανιώνιος: Εξαρχάκος, Δημητρόπουλος, Αρβανίτης (60′ Μπουσάι), Γιάννης, Διαμαντόπουλος (46′ Κουτσοποδιώτης), Αντζελί, Μαχαίρας (73′ Δαρδαμάνης), Βενάρδος, Ματσάδες, Σουρνάκης (56′ Τζούζι), Αδαμίδης (68′ Γρηγορόπουλος).

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μη μας γίνει συνήθειο…

Μια ακόμα μαύρη σελίδα, ανήμερα των γενεθλίων των 99 του χρόνων έγραψε ο Ολυμπιακός και ...