Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / “Στόχος μας και φέτος η διατήρηση των κεκτημένων”

“Στόχος μας και φέτος η διατήρηση των κεκτημένων”

Η Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε για τους τελικούς απέναντι στον Α.Ο. Θήρας, τονίζοντας πως αποκλειστικός στόχος του Ολυμπιακού είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Οι “ερυθρόλευκες” υποδέχονται απόψε στις 18:30 (NS1) την ομάδα της Σαντορίνης, στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι μέσα στην διεκδίκηση των τίτλων και στόχος μας και φέτος είναι η διατήρηση των κεκτημένων. Η Σαντορίνη δίκαια βρίσκεται στους τελικούς και από την πορεία της στο πρωτάθλημα αλλά και με τις εμφανίσεις που έκανε στη σειρά των ημιτελικών. Από κει και πέρα εμείς θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό ανεξάρτητα από τον αντίπαλο να παίξουμε πολύ καλό βόλεϊ και να γίνουν καλά παιχνίδια”. Είπε αρχικά η αρχηγός του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε:

Σίγουρα θεωρώ ότι όποιος το θέλει περισσότερο στη διάρκεια των τελικών και κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά και θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για τον αριθμό των αγώνων στους οποίους θα κριθεί ο τίτλος, αφού η Σαντορίνη είναι μια πολύ καλή ομάδα. Επαναλαμβάνω ότι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το πρωτάθλημα και σίγουρα στόχος μας είναι να κερδίσουμε τρεις φορές τον αντίπαλό μας”.

Τέλος, η κεντρικός των “ερυθρολεύκων” είπε:

Σίγουρα είναι θετικό το γεγονός ότι ομάδες από την επαρχία και τα νησιά όπως η Σαντορίνη μετέχουν στην Α1. Είναι ευχάριστο για εμάς ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, αφού η Σαντορίνη έχει δείξει ότι αγαπάει το βόλεϊ”.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα του Μπράνκο Κοβάσεβιτς είχε επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια (3-0 εντός έδρας και 1-3 εκτός).

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...