Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε»(vid)

«Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε»(vid)

Η τοποθέτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου για το ματς με την Ζαλγκίρις.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην Red Euroleague για την αυριανή αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις.

«Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι, το πώς πρέπει να παίξουμε και να εμφανιστούμε, για να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε κι έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις». Τόνισε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ.

Ποια τα δυνατά σημεία των Λιθουανών και που πρέπει να «χτυπήσει ο Ολυμπιακός:

«Σίγουρα το παιχνίδι τους στο χαμηλό ποστ είναι πολύ δυνατό. Με την προσθήκη του Ράντλ έχουν ενισχυθεί στην περιφέρεια και αρκετοί παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πικ εν ρολ. Πρέπει να παίξουμε την άμυνά μας, βάσει των αρχών μας, να κλείσουμε τους παίκτες-κλειδιά που έχουνε και να προσαρμοστούμε στον τρόπο παιχνιδιού τους».

Αν ο Ολυμπιακός κοιτάει και τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

«Το βασικό είναι να κερδίζεις. Πρέπει να δούμε ένα-ένα τα παιχνίδια και να κάνουμε το μάξιμουμ που μπορούμε σε αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε. Το βασικό είναι να κάνουμε την δουλειά μας».

Αν η ομάδα μπερδεύτηκε από το να κοιτάει περισσότερο τ’ αποτελέσματα των αντιπάλων της:

«Νομίζω πως πρέπει να κοιτάς το κάθε παιχνίδι χωριστά, όλα αυτά τα σενάρια χαλάνε την συγκέντρωση και το πλάνο που έχουμε εμείς για τα παιχνίδια. Πρέπει να κερδίσουμε την Ζαλγκίρις και αυτό είναι το μόνο που σκεφτόμαστε τώρα. Κάναμε κάποιες κακές εμφανίσεις και χάσαμε κάποια παιχνίδια, αυτό είναι όλο». 

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...