Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Παραμένει στην Ουσάκ ο Μπιρτς

Παραμένει στην Ουσάκ ο Μπιρτς

Δεν δίνει τον Καναδό η Ουσάκ.

Από την στιγμή που ο Τζόι Ντόρσεϊ θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην περίπτωση του Κεμ Μπιρτς, τον οποίο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ουσάκ δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει.

Η αναζήτηση του Ολυμπιακού για τη θέση “5” συνεχίζεται. Το νέο όνομα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Κεμ Μπιρτς όμως και αυτή η περίπτωση φαίνεται να ναυαγεί.

«Η Ουσάκ Σπορτίφ δεν σκοπεύει ν’ αποδεσμεύσει τον Κεμ Μπρτς για κανένα ποσό. Δοκιμάσαμε τα πάντα με βάση την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, αλλά όλες οι προτάσεις απορρίφθηκαν». Αναφέρει στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του Καναδού.

04

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Ο έλεγχος των δανεικών (μέρος 1ο)

Το Μουντιάλ είναι στο ποδοσφαικό προσκήνιο της παγκόσμια αθλητικής κοινότητας, όμως στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν τη ...