Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / “Κάναμε καλό παιχνίδι, μπήκαμε πιο αποφασιστικά στο δεύτερο”

“Κάναμε καλό παιχνίδι, μπήκαμε πιο αποφασιστικά στο δεύτερο”

 

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του ο Σφαιρόπουλος.

Ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακός και από την αγωνιστική βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο, έμεινε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Μέσα από την άμυνά μας ελέγξαμε και αυτό το παιχνίδι. Αυτό που δεν κάναμε τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο είναι η λειτουργία μας στην επίθεση. Ο αντίπαλός μας είχε ως τακτική να κλείσει τους διαδρόμους, ρίσκαρε το μακρινό σουτ, εμείς από την πλευρά μας χάσαμε τα ελεύθερα σουτ, κάτι που ίσως έφερε ένα εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθαρό μυαλό.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασιστικά, διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι, συνεργαστήκαμε πιο σωστά και κάπως έτσι βρήκαμε ρυθμό. Ήμασταν πιο εύστοχοι στα σουτ,  πήραμε μια διαφορά κοντρολάραμε το παιχνίδι και πήραμε δικαίως τη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες. Ήδη ο Τζέιμς πατάει καλύτερα, ο Όντομ ήταν θετικός για πρώτη φορά. Πρέπει να δουλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες στις συνεργασίες αυτών των δύο παικτών, που είναι φυσιολογικό να μην βρίσκονται σε υψηλό βαθμό. Όλοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στην Ευρωλίγκα και επικεντρωνόμαστε στο δύσκολο παιχνίδι με την Λαμποράλ.

Τέλος να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Η Πάτρα έχει ανεβάσει την ποιότητά της, το μέλλον είναι μπροστά της. Ευχαριστώ και τον κόσμο μας, πιστεύω πως τον ευχαριστήσαμε με την προσπάθειά μας. Θέλουμε ακόμα πιο γεμάτο γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια». 

Από την πλευρά του ο Τζόνσον-Όντομ είπε τα εξης:

«Είναι σημαντικό για μένα που το πρώτο μου παιχνίδι συνδυάστηκε με νίκη. Κατάλαβα την ανταγωνιστικότητα που υπάρχει στην ομάδα και ξέρω ήρθα να παίξω. Αυτό που μ’ ενδιέφερε ήταν να βγάλω ενέργεια στην άμυνα και να παραμείνω συγκεντρωμένος, τα σουτ που δεν έβαλα δεν με απασχολούν και τόσο. ενέργεια στην άμυνα δεν ανησυχώ για τα σουτ θέλω συγκέντρωση στην άμυνα. Δεν ήμουν αγχωμένος, απλά ήμουν λίγο νευρικός. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα η πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά από το Κολλέγιο δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος παίκτης».

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...