Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / 10 εκ. προσφέρει ο Τράμπζοσπορ!

10 εκ. προσφέρει ο Τράμπζοσπορ!

Πληροφορίες από τουρκικές ιστοσελίδες, αναφέρουν ότι η Τράμπζονσπορ επιδιώκει να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς στοχεύει σε υψηλότερες θέσεις στο εγχώριο πρωτάθλημα και την ευρωπαϊκή της πορεία. Οι μεταγραφικές κινήσεις αυτές είναι μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για την αναβάθμιση του ρόστερ, με στόχο να αποκτήσει μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Σήμερα στην Τουρκία λοιπόν, οι αναφορές σχετικά με την Τράμπζονσπορ υποδεικνύουν ότι η ομάδα από την Τραπεζούντα έχει προσεγγίσει τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, τους Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Κααμπί, με στόχο να τους εντάξει στο δυναμικό της.

Φορτούνης

Η Τράμπζονσπορ προσέφερε στον Φορτούνη τα διπλάσια χρήματα από αυτά που λαμβάνει από τον Ολυμπιακό. Η προσφορά αυτή αναμένεται να προσελκύσει την προσοχή του Έλληνα μέσου, ο οποίος έχει υπάρξει σημαντικό στέλεχος της ομάδας του Πειραιά.

Μασούρας

Όσον αφορά τον Μασούρα, η τουρκική ομάδα έστειλε δείγμα συμβολαίου στον μάνατζερ του, Χρήστο Γκάτση, με τον οποίο έχει διατηρήσει στενή επαφή στο παρελθόν. Το συμβόλαιο αυτό είναι τριετές και σχεδόν διπλάσιο από την προσφορά του Ολυμπιακού. Αυτή η εξέλιξη αφήνει περιθώρια για ενδεχόμενη μεταγραφή του Μασούρα στην Τράμπζονσπορ, εάν οι διαπραγματεύσεις ευοδωθούν.

Ελ Κααμπί

Για τον Ελ Κααμπί, οι αναφορές λένε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την επέκταση του συμβολαίου του, με την ελληνική ομάδα να του προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Ωστόσο, η Τράμπζονσπορ είναι έτοιμη να του κάνει πρόταση που ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ ετησίως, καθιστώντας την τουρκική πρόταση ιδιαίτερα ελκυστική.

Η περίπτωση του Φορτούνη φαίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς η ελληνική ομάδα ενδέχεται να χρειαστεί να αναθεωρήσει την προσφορά της για να τον διατηρήσει. Παράλληλα, ο Μασούρας και ο Ελ Κααμπί αποτελούν σημαντικούς παίκτες για τον Ολυμπιακό, και η αποχώρησή τους θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά την απόδοση της ομάδας τη νέα σεζόν.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επιβεβαίωση για Μπρεϊθγουεΐτ

Οριστικό Ναυάγιο στην Μεταγραφή του Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό Η μεταγραφή του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό ...

Βρείτε μας στο Twitter