Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / “Όνειρό μας είναι να αγωνιστούμε στον Ολυμπιακό!”

“Όνειρό μας είναι να αγωνιστούμε στον Ολυμπιακό!”

akadimia olympiakoy usa

Προ ολίγων ημερών στέφτηκαν Πρωταθλητές ΗΠΑ με την ομάδα μας από την Σχολή του Σικάγο. Είναι μόλις 14 ετών αλλά είναι χρόνια στον Ολυμπιακό και κατάφεραν να τον οδηγήσουν στην κορυφή των ΗΠΑ. Παιδιά που λατρεύουν το ποδόσφαιρο και έχουν αγαπήσει και τον Ολυμπιακό που τους παρέχει την δυνατότητα να φτάσουν ψηλά.

Πέντε μέλη της ομάδας που κατέκτησε το Εθνικό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ, όλοι τους με καταγωγή από το Μεξικό, μίλησαν στο olympiacos.org από το μακρινό αλλά συνάμα τόσο κοντινό για τον Ολυμπιακό, Σικάγο, για την επιτυχία τους, για το όνειρο τους αλλά και τον συμπατριώτη τους, Άλαν Πουλίδο, που κρυφά ζηλεύουν! Ας τους «ακούσουμε»…

Manuel Mendoza #45: «Είμαι τυχερός που είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Έχω ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τα 8 αλλά εδώ έκανα ένα όνειρο μου πραγματικότητα. Έφτασα στην κορυφή της χώρας με τον Ολυμπιακό του Σικάγο. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Νέλο, και τους συμπαίκτες μου γι’ αυτό. Μεγάλο μου όνειρο είναι με σκληρή δουλειά να εξελιχθώ και να παίξω ως επαγγελματίας στον Ολυμπιακό. Βλέπω και τον Πουλίδο που τα κατάφερε. Για μένα είναι μια εξαιρετική επιλογή του Πουλίδο. Ο Άλαν έχει να δώσει πολλά στον Ολυμπιακό».

Jason Ybarra #27: «Για μένα ήταν φοβερή επιλογή για τον Ολυμπιακό να υπογράψει με τον Πουλίδο. Είναι ένας εξαιρετικός φόργουοντ και θα βάλει πολλά γκολ για την ομάδα μας. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος που παίζω στο Σικάγο. Είναι πολύ επαγγελματικά εδώ τα πράγματα και οι προπονητές μας είναι εξαιρετικοί. Όλα είναι φανταστικά εδώ. Όπως και τ’ άλλα τα παιδιά θέλουμε κάποτε να παίξουμε επαγγελματικά στον Ολυμπιακό και στο Champions League».

Eduardo (Lalo) Hernandez #15: «Είναι σημαντικό να είσαι πρώτος στις ΗΠΑ. Είμαι ένας Αμερικανός ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Μεξικό παίζω ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό του Σικάγο και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Εδώ οι προπονητές μας μαθαίνουν πολλά καινούργια πράγματα για το ποδόσφαιρο και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Η επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού είναι το όνειρο μου. Την βλέπω στην τηλεόραση στο Champions League και μ’ αρέσει που είμαι και εγώ μέλος της οικογένειας αυτής. Όλοι μας έχουμε όνειρα. Εγώ θέλω να μοιάσω στον Πουλίδο. Πιστεύω ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ενθουσιαστεί με τον Πουλίδο».

Michael Perez #50: «Είναι μοναδική εμπειρία να παίζεις στον Ολυμπιακό Σικάγο. Εδώ το ποδόσφαιρο είναι κάτι άλλο. Ξέρουμε για την συνεργασία μ’ έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο και βλέπουμε πολλά νέα πράγματα κάθε χρόνο στο πρόγραμμα μας. Αυτά μας βοηθούν να φτάσουμε ψηλά. Πήγαμε στην κορυφή των ΗΠΑ. Ήταν μια καλή δουλειά απ’ όλους μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να γίνουμε επαγγελματίες. Χαίρομαι για τον Πουλίδο που παίζει στον Ολυμπιακό και ονειρεύομαι και εγώ να τα καταφέρω. Τον ξέρω από την Τίγκρες και από την εθνική ομάδα. Είναι εξαιρετικός και είναι μια πολύ σωστή επιλογή για το κλαμπ».

German (Tito) Hernandez #39: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δουλεύουν για εμάς στον Ολυμπιακό στο Σικάγο. Όλοι είμαστε μια οικογένεια. Γι’ αυτό φτάνουμε ψηλά. Νιώθω περήφανος που είμαι στην κορυφή με την ομάδα μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι και να βελτιωθώ. Θέλω να σπουδάσω και μετά να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την υποστήριξη. Μου επιτρέπει να κάνει όνειρα. Εύχομαι και εγώ στον Άλαν Πουλίδο να δουλέψει σκληρά και να πετύχει στον Ολυμπιακό. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ και μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

«Εξαιρετική παρουσία στο τουρνουά Baby Cup» (pics)

Με μαζική συμμετοχή και εξαιρετική παρουσία, η ακαδημία Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, πήρε μέρος, ...