Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Χωρίς τρεις κόντρα στην Τβέντε

Χωρίς τρεις κόντρα στην Τβέντε

1284772

Χωρίς τους Ντομίνγκες, Σιόβα και Μαζουακού θα παραταχθεί απόψε κόντρα στην Τβέντε (20:00) ο Ολυμπιακός.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός αποκόμισε ένα αιμάτωμα –δεν είναι κάτι το ανησυχητικό- και για προληπτικούς λόγους ο Μάρκο Σίλβα θα τον αφήσει εκτός αποστολής. Όσον αφορά τους Σιόβα και Μαζουακού, οι δύο αμυντικοί δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, καθώς δεν προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (29/7).

Η αρχική ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός, βάσει των δοκιμών που έκανε στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (29/7), θα αποτελείται από τους: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Βούρο, Σαλίνο, Μιλιβόγιεβιτς, Μπουχαλάκη,  Πάρντο, Φορτούνη, Ντουρμάζ και Χάρα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (29/7):

“Τακτική και δουλειά στις στημένες φάσεις περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο Έρμελο της Ολλανδίας για τον Ολυμπιακό μας. Ανήμερα του πρώτου φιλικού επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο την Τβέντε, οι ποδοσφαιριστές του κ. Σίλβα έκαναν στοχευμένη δουλειά, επάνω στην επιθετική και αμυντική αντίδραση τόσο σε κανονική ροή παιχνιδιού, όσο και σε στημένες φάσεις. Μερικές από εκείνες μάλιστα, κατέληγαν σε αντεπίθεση για τους αμυνόμενους, με στόχο την άμεση οργάνωση στο επιθετικό κομμάτι.

Ο «Τσόρι» αισθάνεται ενόχληση, λόγω ενός ελαφρού αιματώματος από πλήγμα στο ματς με την Αντάλιασπορ και αναμένεται να προφυλαχθεί στο αποψινό παιχνίδι με την Τβέντε και να επανέλθει κόντρα στη Φέγενορντ. Ο Σιόβας ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και αναμένεται να προφυλαχθεί, ενόψει Φέγενορντ. Κανονικά γυμνάστηκε ο Μιλιβόγιεβιτς. Ατομικό έκανε ο Μαζουακού”.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...