Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τραμπουκισμοί και βία στο νησί του κ. Κοντονή!

Τραμπουκισμοί και βία στο νησί του κ. Κοντονή!

zakynuosss-600x303

Αυτό είναι πραγματικά… τραγική ειρωνεία! Να μιλάει τόσους μήνες ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής που δηλώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι θα καταπολεμήσει τη… “διαφθορά” στο ποδόσφαιρο και τη “βία” στον αθλητισμό! Κι όμως, κάτω απο τη μύτη του, στο ίδιο του το… νησί, τη Ζάκυνθο, βασίλεψαν και η διαφθορά και η βία. Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν συνεργάτες της σελίδας fimotro απο το όμορφο νησί του Ιονίου παίχτηκε τεράστιος…τζόγος για τις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου. Και μπορεί την ημέρα των εκλογών να είχαμε αγκαλιές και φιλιά απο τον νέο Πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου κ. Μαλιούφα, αλλά τις προηγούμενες ημέρες βασίλεψε ο τρόμος και το… ξύλο!

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το νησί, με κέντρο… επιχειρήσεων το ξενοδοχείο “Παλατίνο”, στήθηκε ένας μηχανισμός δωροδοκίας και απειλών στα μέλη της ΕΠΣ Ζακύνθου που θα ψήφιζαν! Στο ξενοδοχείο αυτό αλλά και στα “μαζέματα” σε ταβερνεία, για ένα ολόκληρο δεκαήμερο, βρέθηκαν ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος (γνωστός για τον παρασιτικό του ρόλο στο ποδόσφαιρο ως “νταραβεριτζής” και εμπλεκόμενος με τη δικαιοσύνη με διαφόρους τρόπους αφου είναι κακουργηματικά διωκόμενος) μαζί με μια εκλεκτή… παρέα απο χουλιγκάνους της ΑΕΚ και την κυρία Βαρβαρέσου Μικέλα που στα έντυπα της Aegean, της εταιρείας του κ. Μελισσανίδη, αναφέρεται ως υπάλληλος της Aegean Shipping!

Ας ψάξει λοιπόν ο Κοντονής να μάθει πόσα λεφτά διακινήθηκαν στο νησί του και για ποιό λόγο, αυτός που είναι τόσο… ευαίσθητος με τη διαφθορά!

Ας ψάξει ο Κοντονής να μάθει τι έκαναν στο νησί του οι κύριοι Ζαφειρόπουλος, Παπαδημητρίου, Πινκερίδης, Σελληνιωτάκης, Γεωργαντόπουλος και Ταβουλάρης που συνόδευαν την κυρία Μικέλα…

Κάποιοι λένε ότι είναι ταυτοποιημένοι χουλιγκάνοι της ΑΕΚ… Και ποιός είναι ο άνθρωπος που εδάρη ανηλεώς απο τααδέρφια Σαρακίνη, γνωστά στη… νύχτα της Ζακύνθου με αφορμή το τι ήθελε να ψηφίσει στις εκλογές τις ΕΠΣ Ζακύνθου!

Δέκα μέρες τραμπουκισμοί, λεφτά σε σακούλες και βια στο νησί του Υφυπουργού που κατά τα άλλα θα… καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Σφαλιάρα FIFA σε Κοντονή!

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Ζακυνθινός Δον Κιχώτης που παριστάνει τον Υφυπουργό Αθλητισμού είναι πιο στριμωγμένος ...