Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Το “φροντιστήριο” του Γεωργάτου στον Φορτούνη

Το “φροντιστήριο” του Γεωργάτου στον Φορτούνη

Τετ α τετ Γεωργάτου-Φορτούνη μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Κυριακής (12/7)
Τετ α τετ με τον Γρηγόρη Γεωργάτο είχε μετά το τέλος της προπόνησης ο Κώστας Φορτούνης

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Κυριακής (12/7), ο Γρηγόρης Γεωργάτος είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον Κώστα Φορτούνη. Τα kokkina.gr έχουν τις λεπτομέρειες.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αν ήταν στο χέρι του, δεν θα το σκεφτόταν καν: θα έμπαινε μέσα για να παίξει! Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μοιάζει σαν θηρίο στο κλουβί στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, καθώς η αγάπη και η τρέλα του για το ποδόσφαιρο είναι δεδομένη. Παρακολουθεί από απόσταση αναπνοής όλες τις προπονήσεις και όποτε το κρίνει σκόπιμο παρεμβαίνει. Όπως και έκανε το πρωί της Κυριακής (12/7), μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αρμοδιότητα στο αγωνιστικό τμήμα της πρώτης ομάδας, κάλεσε τον Κώστα Φορτούνη και οι δύο άντρες είχαν ένα σύντομο τετ α τετ. Κάτι τον ενόχλησε από αυτά που είδε κατά τη διάρκεια της περίπου δίωρης προπόνησης και ήθελε να μεταφέρει τις παρατηρήσεις του στον 23άχρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος τον άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή. Συγκεκριμένα, είπε στον Έλληνα διεθνή ότι πρέπει να γίνει πιο ανθεκτικός και σκληρός στο παιχνίδι του, αλλά και να μην παρασύρεται από το πώς τον αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι. “Μην πέφτεις εύκολα κάτω” είπε χαρακτηριστικά ο Γεωργάτος στον Φορτούνη.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και αποτελεί στήριγμα για όλους τους παίκτες, ιδιαίτερα για τα νεαρά παιδιά της ομάδας. Ο χαρακτήρας του είναι συμβουλευτικός και ό,τι λέει, το λέει για το καλό τους και μόνο. Τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι το βάρος της ερυθρόλευκης ριγωτής φανέλας και τα απαιτητικά ερυθρόλευκα αποδυτήρια, είναι διδακτικού χαρακτήρα και οδηγός για όλους τους παίκτες, είτε αυτοί είναι ξένοι, είτε Έλληνες.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Η συνέντευξη Τύπου ενόψει Φενέρμπαχτσε

Αντιμέτωπος με τη Fenerbahce θα βρεθεί ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (11/04, 19:45), για το πρώτο ...