Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Το «ρομπότ», αρχίζει και ενεργοποιείται

Το «ρομπότ», αρχίζει και ενεργοποιείται

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έκανε πολύ καλή και αθόρυβη δουλειά στο χθεσινό Game 2 με την Ζαλγκίρις, συμβάλλοντας και αυτός με την σειρά του στη νίκη της ομάδας.

Ο διεθνής γκαρντ φαίνεται ότι αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά του στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Εχθές απέναντι στην Ζαλγκίρις, ο Μάντζαρης έκανε πάρα πολλές δουλειές στο παρκέ, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού της. Πιο συγκεκριμένα, είχε πέντε ριμπάουντ, επτά ασίστ, ένα κλέψιμο, ένα κερδισμένο φάουλ και μόλις ένα λάθος, σε 28:36 συμμετοχής. Η συνεισφορά του στο παραγωγικό κομμάτι δεν ήταν τόσο μεγάλη (6 πόντοι), αλλά έδειξε να εμπιστεύεται και πάλι το σουτ του και να ευστοχεί στα τρίποντα που του δόθηκαν (2/2 εχθές).

Μέχρι στιγμής στην σειρά, ο Μάντζαρης σουτάρει καλά από την περιφέρεια (66,7% στο τρίποντο), βοηθάει στο κομμάτι της δημιουργίας (4,5 ασίστ μ.ο.), συνεισφέροντας παράλληλα στον τομέα των ριμπάουντ και της άμυνας. Γενικότερα δείχνει σε καλή κατάσταση και η ομάδα περιμένει ακόμη μεγαλύτερες εμφανίσεις από αυτόν, προκειμένου να επιτεύξει τον στόχο της.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...