Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Κόουτς V-Span, πάικτες οι Αγγελόπουλοι! (Pics)

Κόουτς V-Span, πάικτες οι Αγγελόπουλοι! (Pics)

 

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα. Μάντζαρης, Πρίντεζης, Σπανούλης και Παπανικολάου σε ρόλο… προπονητών.

Συγκίνηση και ενθουσιασμός στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, ALL CEO GAME, που διοργάνωσε η Marine Tours, Χορηγός της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με «ερυθρόλευκους» για τη στήριξη των παιδιών της «Φλόγας».

Το πρωί της Κυριακής 20 Μαρτίου 2016, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έγινε το τζάμπολ, στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ ALL CEO GAME, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Aeroflot και σε συνεργασία με το CEO CLUB.

Οι παίκτες, ανώτατα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να προσφέρουν ένα πλούσιο θέαμα και – το κυριότερο – να σκοράρουν δυνατά, αφού όσο μεγαλύτερο θα ήταν το συνολικό σκορ του αγώνα, τόσο υψηλότερη θα ήταν και η προσφορά της Marine Tours στο Σύλλογο «Φλόγα». Νικητές του συγκλονιστικού αγώνα ο οποίος κρίθηκε με buzzer στη λήξη, 51-50, αναδείχτηκαν οι Shooters έναντι των Dunkers.

Στην ομάδα των Shooters και νικητών του αγώνα συμμετείχε ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στη νίκη της ομάδας του με το δυναμικό και ομαδικό του παιχνίδι, έναντι της ομάδας του αδερφού του κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο οποίος αναδείχθηκε σε πρώτο σκόρερ του αγώνα (17 πόντους με τέσσερα τρίποντα) και έκανε τα πάντα για την νίκη!

Προπονητές των 2 ομάδων ήταν οι Γιώργος Πρίντεζης-Βαγγέλης Μάντζαρης (Shooters) και Βασίλης Σπανούλης-Κώστας Παπανικολάου (Dunkers) οι οποίοι παρέδωσαν ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος υπό το βλέμμα του Head Coach της ομάδας κ. Γιάννη Σφαιρόπουλου!

Το «παρών» στον αγώνα έδωσαν φίλοι και συνεργάτες της Marine Tours, καθώς και μέλη του CEO CLUB, στηρίζοντας και αυτοί, με τη σειρά τους, τη «Φλόγα», αφού για κάθε επιπλέον θεατή αυξανόταν το συνολικό ποσό ενίσχυσης της Marine Tours προς το Σύλλογο.

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στα 3.000 ευρώ και η επιταγή παραδόθηκε από τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Marine Tours, κ. Κωνσταντίνο Οικονόμου, στην Πρόεδρο του Συλλόγου «Φλόγα», κα Τρυφωνίδου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι με το ποσό αυτό, η «Φλόγα» θα καταφέρει να προμηθευθεί έναν σταθμό ψηφιακής επεξεργασίας ιατρικών εικόνων, για το Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, με τον οποίο θα καταστεί πιο ακριβής η διάγνωση και, κατ’ επέκταση, πιο αποτελεσματική η αντιμετώπιση της ασθένειας.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό του αγώνα!

17

16

15

14

13

11

12

10

09

08

07

06

05

04

03

02

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μπαρτζώκας: «Ο Παπανικολάου απέδειξε γιατί είναι πραγματικός αρχηγός»

Το εγκώμιο του Κώστα Παπανικολάου έπλεξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το διπλό στο Κάουνας. «Ήταν ...