Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τους έκανε ρεζίλι ο Γενικός Γραμματέας της Φενέρ!

Τους έκανε ρεζίλι ο Γενικός Γραμματέας της Φενέρ!

 

qss_0

O Σημαδεμένος θα ασχοληθεί σήμερα μ’ένα θέμα που πρόκειται να ανάψει φωτιές στους “απέναντι”. Ο λόγος είναι ότι μετά και από αυτήν την αποκάλυψη αποδεικνύεται ολοφάνερα η βρώμικη προπαγάνδα και ο ανηλεής πόλεμος εναντίον του Ολυμπιακού.

Ας μπούμε στο ζουμί όμως…Ο Γενικός Γραμματέας της Φενερμπαχτσέ έκανε δηλώσεις και αποκάλυψε ότι ουδέποτε η τουρκική ομάδα απέστειλε φάκελο ή επιστολή στην UEFA για τον Ολυμπιακό ή κάποια άλλη ελληνική ομάδα αναφορικά με το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Δεν είναι αληθές αυτό που γράφεται για την Φενέρμπαχτσε. Δεν έχουμε στείλει καμία επιστολή για καμία ελληνική ομάδα. Δεν διαμαρτυρηθήκαμε στην UEFA. Είναι κάτι που δεν ισχύει», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ουσλού.

Καταλάβατε λοιπόν; Άλλο ένα ψέμα και άλλη μία ανυπόστατη είδηση που είχε σκοπό να βλάψει τον Ολυμπιακό βρέθηκε στα σκουπίδια. Μας είχαν ζαλίσει όλο αυτό το διάστημα τα διάφορα φερέφωνα με το να υποστηρίζουν ότι η Φενέρ θα κυνηγήσει τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και ότι η υπόθεση της δήθεν “εγκληματικής οργάνωσης” λαμβάνει διεθνείς διαστάσεις.

Κουραφέξελα και ιστορίες για αγρίους! Καμία καταγγελία και κανένας φάκελος! Φακέλους στην Uefa ξέρει να στέλνει μόνος ένας, ο αρχιερέας της εξυγίανσης. Δεν γνωρίζει όμως ότι τα ανώτατα κλιμάκια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με αηδίες και κατασκευάσματα που προέρχονται από τηλεδικαστήρια.

Οι δηλώσεις μάλιστα του Γραμματέα της Φενερμπαχτσέ έγιναν και σε μεγάλο ελληνικό αθλητικό site και σίγουρα τα εγκεφαλικά και οι καρδιακές διαταραχές πήγαν σύννεφο.

Το παραμυθάκι σας τελειώνει σύντομα και όλα θα λάβουν το δρόμο τους. Σας διαψεύδουν όλοι και εκτίθεστε στον κόσμο σας. Αλλά η μεγαλύτερη τιμωρία σας θα είναι από τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

 

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Μεγάλος Ολυμπιακός μέσα στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου υπερασπίστηκε το υπέρ του 3-2 από το «Γ. ...