Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τον πήραν χαμπάρι… Φυγαδεύτηκε ο Αλαφούζος!

Τον πήραν χαμπάρι… Φυγαδεύτηκε ο Αλαφούζος!

alafouzos

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν άντεξαν μετά την ισοπαλία της ομάδας τους με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο (0-0) και έκραξαν άσχημα τον Αλαφούζο! Γιάννη, σε πήραν χαμπάρι και οι τελευταίοι!

“Πούλο, πούλο, Αλαφούζο, πούλο” φώναζαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκό, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, βλέποντας την ομάδα τους να βρίσκεται, πλέον, στο -8 από τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό. Το ίδιο, “τρυφερό”, σύνθημα ακούστηκε και για τον άλλον Γιάννη, τον Αναστασίου!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν έφυγαν όταν έληξε το ματς και παρέμειναν στις θέσεις τους, αποδοκιμάζοντας έντονα τον “μεγαλοεπενδυτή” πρόεδρο της ομάδας τους. Μάλιστα, ορισμένοι “πράσινοι” είχαν έντονο διάλογο με τον Αλαφούζο στο κέντρο του γήπεδου, όπου και έπεσε χοντρό κράξιμο στον καναλάρχη. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο κυρ Γιάννης φυγαδεύτηκε για να μην ξεφύγει άλλο η κατάσταση και του την πέσει το εξαγριωμένο πλήθος.

Μέχρι και οι τελευταίοι, πλέον, πήραν χαμπάρι τον Γιάννη Αλαφούζο. Μέχρι και οπαδοί της “Θύρας 13” δεν άντεξαν άλλο και ζήτησαν ξεκάθαρα τη φυγή του από την ομάδα. Προέχει, όμως, η σύνταξη της επόμενης ανακοίνωσης για τον… Μήτσιο.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα highlights από το αιώνιο ντέρμπι (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Παναθηναικός-Ολυμπιακός