Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Τι έκαναν η Κ-11 και η Κ-12 του Ολυμπιακού

Τι έκαναν η Κ-11 και η Κ-12 του Ολυμπιακού

k-12
Η Κ-12 του Ολυμπιακού

Μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των φιλικών αναμετρήσεων της Κ-11 και της Κ-12 του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο.

Κ-11: Ατρόμητος – Ολυμπιακός 2-2

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (3/10) στο γήπεδο του “Γαλαξία” στο Περιστέρι, η Κ-11 του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών.

Τα δύο γκολ για την ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη πέτυχε ο Διαμαντόπουλος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Στρατούρης, Καραμπάγιας, Βασιλάκος, Λεγάκης, Ρουμελιώτης, Μπουμπουλίμας, Καστόρας, Γεωργούλιας, Φουστέρης, Μελαδάκης, Μπατσιάκος, Διαμαντόπουλος, Δρόσος, Αθανασίου.

Κ-12: Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-0

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (3/10), στο γήπεδο του “Γαλαξία” στο Περιστέρι, η Κ-12 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 1-0 από την αντίστοιχη του Ατρόμητου Αθηνών.

Η ομάδα του Τάσου Πάντου έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και είχε ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαρτσιάρης, Τσιάβος, Κούτσι, Αναστόπουλος, Αρνανιτάκης, Γιαλεδάκης, Ποιμενίδης, Σταυρόπουλος, Λίτσο, Φλώκος/ Αδαμόπουλος, Ράμος, Αλέξης, Γιαννόπουλος, Κατσαούνος, Μάνδρος.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...