Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Την ίδια ποιότητα και με Σίβασπορ

Την ίδια ποιότητα και με Σίβασπορ

pulido alan

Το 3ο και τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους θα δώσει σήμερα (20:00) ο Ολυμπιακός απέναντι στη τουρκική Σίβασπορ.

Να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις μετά και την σπουδαία νίκη επί της Φέγενορντ, θέλουν όλοι στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν σήμερα στο τελευταίο τους φιλικό στο Έρμελο την Σίβασπορ, λίγες ώρες πριν την επιστροφή τους στην Αθήνα.

Χθες, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα δούλεψαν πολύ επάνω στην τακτική, την αμυντική και επιθετική λειτουργία, αλλά και τις στημένες φάσεις. Διαρκείς οι οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού, για ακόμη μια φορά, διακόπτοντας τις ασκήσεις για να τονίσει αυτό που ήθελε να βλέπει από τους παίκτες του. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν δουλειά ακόμη και πάνω στα πλάγια, προκειμένου να αποκομίζουν όφελος και να βγάζουν φάσεις. Το πρέσινγκ, ήταν πάντα σε πρώτο πλάνο.

Σε εξετάσεις υποβλήθηκαν οι Ντομίνγκες και Μιλιβόγιεβιτς, οι οποίοι είχαν ενοχλήσεις σε γόνατο και ποδοκνημική αντίστοιχα. Και οι δύο ταλαιπωρούνται από κακώσεις, από χτυπήματα σε ματς, όπως και ο Ρομπέρτο, με ενοχλήσεις στον αστράγαλο, επίσης από πλήγμα σε αγώνα. Προφυλάχθηκαν όλοι τους. Κανονικά γυμνάστηκαν, αντίθετα, οι Πάρντο και Φινμπόγκασον.

Μια πιθανή 11άδα θα έφερνε τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβα και Σαλίνο στην άμυνα. Τους Κασάμι και Μπουχαλάκη στον άξονα. Τον Φορτούνη προωθημένο μέσο. Στα άκρα τους Πάρντο και Ντουρμάζ και στην επίθεση τον Φράνκο Χάρα.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 20:00 και θα μεταδοθεί από το NS1 και τα kokkina.gr.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Aνακοίνωσε Πάρντο η Τολούκα

Ο Κολομβιανός Φελίπε Πάρντο αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και το 2019 θα τον βρει με την ...