Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Σχολή Ποδοσφαίρου στο Λέχαιο

Σχολή Ποδοσφαίρου στο Λέχαιο

oly

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Ηρακλή Λεχαιού με στόχο τη δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου στην πόλη της Κορινθίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον σύλλογο του Ηρακλή Λεχαιού με στόχο την δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου στην πόλη της Κορινθίας. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον που είναι τα νέα παιδιά και επιλέγει να συνεργαστεί με ανθρώπους και συλλόγους που έχουν το ίδιο όραμα. Η Σχολή που εδρεύει στο 7οχλμ ΠΕΟ Κορίνθου-Πάτρών στο Λέχαιο είναι η τρίτη του Δικτύου μας στο Νομό Κορινθίας μετά από εκείνες σε Ξυλόκαστρο και Κιάτο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: 27410-86809 / 88004
Κινητό: 6948593151
FAX: 27410-89421
email: kritselasdim@yahoo.gr

Τεχνικό Επιτελείο

Υπεύθυνος Σχολής: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΙΤΣΕΛΑΣ
Προπονητές: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΙΤΣΕΛΑΣ, UEFA B/ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ, UEFA B (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ)/ ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΓΙΩΡΓΟΣ, UEFA B/ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ,UEFA C”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...