Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο Ραϊόλα “στέλνει” τον Κασάμι στη Φιορεντίνα

Ο Ραϊόλα “στέλνει” τον Κασάμι στη Φιορεντίνα

kasami

Ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει πως ο μάνατζερ του Παϊτίμ Κασάμι, Μίνο Ραϊόλα, ήρθε σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Ελβετού μέσου από την ιταλική ομάδα.

Μία ανάσα από την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι φαίνεται πως βρίσκεται η Φιορεντίνα. Η ιταλική ιστοσελίδα “Gazzetta dello Sport” αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο μάνατζερ του Ελβετού μέσου του Ολυμπιακού, Μίνο Ραϊόλα, είχε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα με τον τεχνικό διευθυντή της Φιορεντίνα, Ντανιέλε Πραντέ, και, αυτό που προκύπτει, είναι πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν από τη νέα σεζόν.

Πάντως, τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη μεταγραφή του Κασάμι σε άλλη ομάδα τον έχει ο Ολυμπιακός, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως το καλοκαίρι του 2018.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...