Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Σφαιρόπουλος: “Πιστοί στο πλάνο μας”

Σφαιρόπουλος: “Πιστοί στο πλάνο μας”

Κλειδί της νίκης η συγκέντρωση.

Η απόλυτη συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο, είναι το ζητούμενο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό (8/10, 20:30), προκειμένου η ομάδα να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς των πρωταθλητών για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής σαιζόν:

«Κατ’ αρχήν δεν είναι ωραίο που παίζουμε σε άδειο γήπεδο, γιατί ο κόσμος πρέπει ν απολαμβάνει το σπορ και οι αθλητές όταν παίζουν σε άδειες εξέδρες αισθάνονται κάπως περίεργα. Εύχομαι να μην ξαναπαίξουμε σε άδειο γήπεδο, να βοηθήσουμε όλοι ούτως ώστε να μην υπάρξουν συμπεριφορές που επιφέρουν τέτοιες ποινές.

Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ντέρμπι, είτε διεξάγονται στην αρχή της σαιζόν, είτε στα μέσα, είτε στο τέλος της. Το σημαντικότερο για το παιχνίδι που έρχεται είναι ποια ομάδα θα κάνει πιο σωστά τα… μικρά πράγματα, τις λεπτομέρειες. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε μέσα στο γήπεδο όλα εκείνα στα οποία έχουμε δουλέψει από την αρχή της χρονιάς. Όσο περισσότερο μείνουμε πάνω στην τακτική και το πλάνο μας και κάνουμε αυτά που έχουμε να κάνουμε, θα είμαστε κοντά στο να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

To βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Μπαρτζώκας: «Θα συνεχίσουμε να παίζουμε, να προσπαθούμε και να μαχόμαστε» 

Ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού, σε μια αναμέτρηση που δύο παίκτες, οι ...