Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Συντηρητικά ο Σιόβας, φιλικό με Πανιώνιο

Συντηρητικά ο Σιόβας, φιλικό με Πανιώνιο

siovas

Συντηρητικά γυμνάστηκε ο Σιόβας, ατομικό για Πάρντο και Μπουχαλάκη. Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Πανιώνιο στο Ρέντη, το πρωί της Παρασκευής (9/10).

To πρωί της Πέμπτης (8/10) οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν στο Ρέντη την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής της Super League, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι έριξαν το βάρος στη γρήγορη αντίδραση, σε άμυνα και επίθεση, σε κλειστό χώρο, παίζοντας για πολλή ώρα δίτερμα, χωρισμένοι σε 3 ομάδες.

Ατομικό και θεραπεία έκανε ο Πάρντο, ατομικό έκανε και ο Μπουχαλάκης. Συντηρητικά γυμνάζεται ο Σιόβας, λόγω του τραυματισμού στον αυχένα, ενώ κάνει και φυσικοθεραπεία. Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή (9/10), στις 11:00, είναι προγραμματισμένο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, στο Ρέντη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο, κλειστό για το κοινό και τα ΜΜΕ.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...