Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Στροφή σε ΑΕΚ, μέσα ο Γουόρικ αντί Λοτζέσκι

Στροφή σε ΑΕΚ, μέσα ο Γουόρικ αντί Λοτζέσκι

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Α.Ε.Κ.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ήττα στην Ευρωλίγκα από την Μπάμπεργκ και στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Α.Ε.Κ.

Οι «ερυθρόλευκοι» με το που επέστρεψαν από την Γερμανία, μετέβησαν στο «ΣΕΦ» και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το επικείμενο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. Ο Ντί Τζέι Στρόμπερι που δεν αγωνίστηκε εχθές κόντρα στην Μπάμπεργκ, λόγω τενοντίτιδας στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού, προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Μέσα ο Ουόρικ, εκτός ο Λοτζέσκι

Ο Ματ Λοτζέσκι παραμένει εκτός δράσης, καθώς δεν έχει ξεπεράσει την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Ο Χακίμ Ουόρικ είναι αυτός που θ’ αντικαταστήσει τον σουτέρ του Ολυμπιακού στο «ελληνικό» ρόστερ, καθώς σήμερα δηλώθηκε η αλλαγή στον ΕΣΑΚΕ.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...