Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Στη λίστα της Ρόμα ο Μαζουακού

Στη λίστα της Ρόμα ο Μαζουακού

Αρτούρ Μασουακού
O Αρτούρ Μασουακού

 

Ως έναν εκ των βασικών υποψήφιων αντικαταστατών του απελθόντος για την Αγγλία Χοσέ Χολέμπας (2,5+500Κ στη Γουότφορντ), τοποθετεί ξένη ιστοσελίδα τον Αρτούρ Μασουακού. Συγκεκριμένα, ο πλάγιος οπισθοφύλακας των ερυθρόλευκων συγκαταλέγεται μαζί με τον Μπαμπά της Άουγκσμπουργκ ως τα μεγάλα φαβορί για το αριστερό άκρο των Ρωμαίων.

Το ποσό που φαίνεται να προσφέρει η Ιταλική ομάδα, φτάνει τα 8 εκατομμύρια, προσφορά που θεωρούν υπερβολικά μικρή στο λιμάνι. Πολλά ακούγονται και λέγονται για τις ενδεχόμενες πωλήσεις που πρόκειται να κάνει ο Ολυμπιακός, όμως ξεκαθαρίζεται πως όλα έχουν να κάνουν στη σχέση προσφοράς και ζήτησης. Αναφορικά με τα δύο ακραία του μπακ, δηλαδή τους Μασουακού και Ελαμπντελαουί, πρόθεση είναι να παραμείνουν αμφότεροι. Παρόλα αυτά ήδη οι Πειραιώτες έχουν εντοπίσει τον επόμενο στόχο, που δεν είναι άλλος από τον Γάλλο Σαμπαλί ώστε να είναι προετοιμασμένοι σε μια ενδεχόμενη δελεαστική πρόταση.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...