Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Στην Ελλάδα ο ΜακΛίν

Στην Ελλάδα ο ΜακΛίν

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν αφίχθη πριν από λίγη ώρα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικάνος ψηλός, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Κεμ Μπιρτς, έφτασε πριν λίγη ώρα στην χώρα μας και από σήμερα ουσιαστικά, ξεκινάει η θητεία του στον Ολυμπιακό.

Κατά την άφιξή του, ο ΜακΛίν είπε τα εξής:

«Δεν ξέρω τι συνέβη με αυτή την περίπτωση (Κεμ Μπιρτς), όμως με διάλεξε ο Ολυμπιακός και αυτά ήταν καλά νέα για μένα. Κάθε απόφαση είναι δύσκολη, αλλά αυτή είναι η καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσα να βρίσκομαι. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό σύστημα, πολύ καλή ατμόσφαιρα, πολύ καλή ομάδα. Μίλησα τηλεφωνικά με τον προπονητή, για τριάντα λεπτά και μιλήσαμε για τον ρόλο μου στην ομάδα. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να εμπιστευτώ το σύστημα του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι έξυπνος, φαινόταν και στα παιχνίδια της Euroleague αυτό. Ξέρουν και καταλαβαίνουν τι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια και πάντα λέω ότι πρέπει να κάνω αυτό που μπορώ. Δεν μου αρέσει να θέτω προσδοκίες. Ο οργανισμός με εμπιστεύτηκε αυτό που μπορώ να κάνω και έτσι θέλω να βγω και να συνεχίσω να παίζω όπως και πριν».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Ήμασταν αντίπαλοι για πολλά χρόνια. Θα είναι ωραίο να παίξω μαζί του. Έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια και τόσους τίτλους. Θα είναι ωραίο να είμαστε συμπαίκτες».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...