Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Σπανούλης: “Έξτρα κίνητρο για να μας νικήσουν”

Σπανούλης: “Έξτρα κίνητρο για να μας νικήσουν”

oly
Έτοιμοι να υπερασπιστούν τα σκήπτρα τους οι ερυθρόλευκοι

Ο Βασίλης Σπανούλης ξεκαθάρισε πως όλα αρχίζουν από την αρχή στη φετινή κούρσα για τον τίτλο στην Α1, ενώ επισήμανε πως όλες οι ομάδες της Basket League έχουν ένα έξτρα κίνητρο να νικήσουν τους Πρωταθλητές.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την έναρξη της Basket League και στάθηκε στο κίνητρο που έχουν όλοι οι αντίπαλοι των Πειραιωτών για να κερδίσουν τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

“Η έναρξη του φετινού Πρωταθλήματος, μας βρίσκει Πρωταθλητές, οπότε μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει πως όλοι οι αντίπαλοι μας φέτος θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο για να μας νικήσουν. Εμείς από τη μεριά μας, έχουμε αφήσει πίσω την περσινή σεζόν, καθώς ξέρουμε πως όλα αρχίζουν από την αρχή για όλες τις ομάδες.

Και οι 14 ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Ελπίζουμε στο τέλος αυτό του Μαραθωνίου να είμαστε και πάλι εμείς οι νικητές. Αυτό που θέλω να ευχηθώ για τους συμπαίκτες μου, αλλά και για όλες τις ομάδες είναι να έχουν υγεία. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν εντός των τεσσάρων γραμμών” τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Κολοσσό Ρόδου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος το μεσημέρι της Κυριακής (11/10, 12:30) στο ΣΕΦ.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...