Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Σαλίνο: “Δε μας επηρέασε η οικονομική κρίση”

Σαλίνο: “Δε μας επηρέασε η οικονομική κρίση”

salino

Συνέντευξη στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα ogol.com.br παραχώρησε ο 30χρονος Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού Λεάντρο Σαλίνο σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την οικονομική κατάσταση της χώρας, τη βία στην Ελλάδα και το παιχνίδι κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα: «Ο πρόεδρος μίλησε μαζί μας και μας ηρέμησε. Από ποδοσφαιρικής σκοπιάς, δεν μας επηρέασε πολύ. Είναι ένα θέμα πολιτικό, δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο».

Για τη βία στην Ελλάδα: «Από την πρώτη χρονιά, ο φίλος μου ο  Μασάντο μου είπε ότι θα είναι διαφορετικά. Στην 1η χρονιά, το έζησα αυτό αλλά δεν είχε καμία σχέση με την περασμένη. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι βία. Είναι πόλεμος. Πολύ δύσκολο. Φόβος πριν το ματς, μετά το ματς. Ο φόβος, όταν οι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν έτοιμοι για να χτυπήσουν με πέτρες. Νομίζω ότι δεν θα έχουμε τέτοια τη νέα σεζόν, η κυβέρνηση ανακοίνωσε τιμωρίες».

Για το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μας έμεινε εκείνη η προσδοκία. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν το κάναμε. Οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ γνώριζαν ότι μπορούσαμε να προκριθούμε. Μιλώντας με τον Ραφαέλ μετά, μου έλεγε πόσο μας σέβονταν και ότι ήξεραν ότι μπορούσαμε να τους βάλουμε γκολ στην έδρα τους. Δεν ξέραμε τι συνέβη. Ξέραμε ότι χάσαμε μία μοναδική ευκαιρία. Στεναχωρηθήκαμε πολύ».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Σαλίνο και Τσόρι μιλούν για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες (vid)

Για τον μεγάλο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στις Φλαμένγκο και Ρίβερ Πλέιτ μιλούν στην ...