Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μρσιτς: “Σίγουρα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας”

Μρσιτς: “Σίγουρα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας”

Οι δηλώσεις του κόουτς της Τσεντεβίτα, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας

Ο προπονητής της Τσεντεβίτα, Βέλικο Μρσιτς, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

“Προπονούμαστε πολύ καλά από το ξεκίνημα της σεζόν. Σίγουρα θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αλλά το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα δύο φορές την τελευταία πενταετία και έχει σπουδαίο ρόστερ. Στόχος μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο τέλος θα μάθουμε αν θα είναι αρκετό. Το γεγονός ότι το ματς είναι σε ουδέτερο γήπεδο δε μας δίνει το παραμικρό πλεονέκτημα, αφού τους δίνει επιπλέον κίνητρο να αποδώσουν καλά στους φίλους τους στην επαρχία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Κροατών.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...