Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Πρώτη προπόνηση για τις Πρωταθλήτριες

Πρώτη προπόνηση για τις Πρωταθλήτριες

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει της νέας χρονιάς. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά φέτος και γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τη σεζόν 2016-2017.

Το παρών έδωσαν οι εξής πολίστριες: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Σώρα, Σήλια Λογοθέτη, Ειρήνη Νίνου και Ξένια Πέττα.

Απουσίαζαν οι: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου και Βάσω Πλευρίτου που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Νεανίδων και οι Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Τζούλια Έμολο και Γιάσμιν Σμιτ. Οι δυο Ιταλίδες αναμένονται στη χώρα μας την ερχόμενη Πέμπτη (15/9) προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία ενώ η Γιάσμιν Σμιτ θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα τον Οκτώβριο.

Παυλίδης: «Ίδιοι στόχοι, ποιοτικότερη ομάδα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης πριν την έναρξη της προπόνησης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ξεκινάμε τη χρονιά έχοντας τους ίδιους στόχους. Την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού και του πρωταθλήματος. Περιμένω να παίξουμε καλύτερα από πέρσι αφού θα είναι σαφώς καλύτερες οι προπονήσεις γιατί δεν θα έχουμε τις διακοπές της προηγούμενης σεζόν. Η ομάδα θα είναι ποιοτικότερη αυτή τη χρονιά. Είναι βασικό ότι οι μικρές τελείωσαν το σχολείο και θα μπορούν να κάνουν πρωί βράδυ προπόνηση, οπότε θα είμαστε περισσότερο χρόνο όλοι μαζί και αυτό θα ωφελήσει όλη την ομάδα».

Μανωλιουδάκη: «Πρωτάθλημα και Final Four»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: : «Οι στόχοι όπως κάθε χρόνο είναι η ομάδα μας να κατακτήσει το πρωτάθλημα και φυσικά μια θέση στο Final Four. Θεωρώ με τις προσθήκες που έχουμε κάνει ότι όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι να κυλήσει μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς γιατί είναι πολύ σημαντικό και να μπορέσουμε να δίνουμε το 100% σε όλες τις προπονήσεις. Τέλος εύχομαι και φέτος να είναι στο πλευρό μας οι οπαδοί μας αφού η παρουσία τους είναι απαραίτητη για εμάς».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Γι’ αυτό γίναμε Ολυμπιακοί!

Το να αγαπάς μια ομάδα σου κοστίζει πολλά πράγματα. Σου παίρνει χρήματα και μάλιστα αρκετά ...