Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Πρεμιέρα Κοψαχείλη στη Σχολή Ρέντη!

Πρεμιέρα Κοψαχείλη στη Σχολή Ρέντη!

term

Ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι προπονήσεις τερματοφυλάκων υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Κοψαχείλη στην Κεντρική Σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Ο προπονητής της Ακαδημίας και παλαίμαχος τερματοφύλακας θα προπονεί κάθε εβδομάδα τρία γκρουπ στο Ρέντη ενώ θα είναι και στην Κεντρική Σχολή Καραϊσκάκη!

Η Διεύθυνση Σχολών δίνει μεγάλη σημασία στη σωστή εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών και επέλεξε έναν πολύ έμπειρο προπονητή που έχει … φάει με το κουτάλι αυτή τη θέση στα γήπεδα της Α’ εθνικής προκειμένου να δώσει τις σωστές κατευθύνσεις σ’ εκείνους που θέλουν να «υπηρετήσουν» αυτή τη δύσκολη θέση. Για πληροφορίες και εγγραφές: Τηλ: 2103418000.

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Αυτο ήταν ένα ανήθικο σφύριγμα!

Σπάνια αναφέρομαι σε διαιτητές, ακόμα και στις “λαμπρές” μέρες της Basket league που οδήγησαν στην ...