Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Πρόκληση το ματς με τον Ολυμπιακό»

«Πρόκληση το ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Βαλένθια, Τσους Βιδορέτα, τόνισε πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πρόκληση για την ομάδα του και ανέλυσε το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του, προκειμένου να πάρουν τη νίκη. 

«Ξέρουμε πως πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο σπουδαίες ομάδες της Ευρώπης και μάλιστα στο γήπεδό της, όπου κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις τελευταία. Ο Ολυμπιακός νίκησε πολύ εύκολα την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Φενέρμπαχτσε και θα πάμε στο γήπεδο με το στόχο να εμφανιστούμε πιο ανταγωνιστικοί από αυτές τις δύο πολύ καλές ομάδες. Πρέπει να είμαστε σκληροί και να παίξουμε δυνατή άμυνα, να κυριαρχήσουμε στη ρακέτα και να αποφύγουμε να δεχθούμε εύκολα καλάθια. Αυτές είναι οι βασικές αρχές που θα μας δώσουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην πρόκληση που έχουμε μπροστά μας, αλλά και στις επόμενες». Είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Βαλένθια.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...