Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Πρεμιέρα στο Πινγκ Πονγκ

Πρεμιέρα στο Πινγκ Πονγκ

xristoforakis
Το μήνυμα του προπονητή του τμήματος, Γιώργου Χριστοφοράκη

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού ξεκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής σε Άνδρες και Γυναίκες. Τι δήλωσε ο προπονητής του ερυθρόλευκου τμήματος, Γιώργος Χριστοφοράκης.

Το τμήμα των Ανδρών αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα τον Ίφιτο Πατρών (13:00) και στη συνέχεια για τη 2η αγωνιστική θα παίξει με τον Γυμν. Συλλ. Φίλια Ορεστιάδας.

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το μενού και για τις Γυναίκες που θα παίξουν δύο φορές με τον Α.Ο. Ταταύλα (το Σάββατο στις 13:00 και την Κυριακή στις 10:00).

Ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Χριστοφοράκης, με δηλώσεις του στο osfp.gr έστειλε το μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ικανός τεχνικός τόνισε τα εξής: “Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ένα δυνατό ξεκίνημα. Έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία και η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Φυσικά ο στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι. Στους Άνδρες είμαστε πρώτο φαβορί με τον ερχομό του Μέντες. Στις Γυναίκες είναι λίγο πιο δύσκολη η κατάσταση. Ο Α.Σ. Πέρα μπορεί να έχει αποδυναμωθεί, αλλά θα γίνει σκληρή “μάχη” με τον Δ.Α.Ο. Ταύρου που είναι αρκετά ενισχυμένος”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Άνοδος για Σγουρόπουλο

Μεταφράστηκε και σε βαθμολογικό όφελος για τον Γιάννη Σγουρόπουλο η πρωτοφανής επιτυχία του στο Τοπ ...