Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Παπαπέτρου: “Θα κριθεί στις λεπτομέρειες”

Παπαπέτρου: “Θα κριθεί στις λεπτομέρειες”

papapetrou

Στις λεπτομέρειες οι οποίες θα κρίνουν το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟ και Ολυμπιακού τη Δευτέρα για την Basket League, στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου όπως έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

“Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Έπειτα από μια εβδομάδα τα λέμε ξανά και χαίρομαι γι’ αυτό. Όπως σας είχα αναφέρει και στο πρώτο μου blog εδώ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, θα τα λέμε μαζί όλο τον χρόνο. Οπότε έχουμε πολλά να πούμε και όχι μόνο μπασκετικά.

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται περιελάμβανε την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και εμείς δώσαμε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών στο Ηράκλειο. Και λέω ειδικών συνθηκών γιατί η φυσικά μας έδρα, το ΣΕΦ, θα ήταν άδειο αν παίζαμε εκεί λόγω τιμωρίας και έτσι επιλέξαμε να παίξουμε στο Ηράκλειο της Κρήτης μπροστά στο κοινό μας. Ήταν μια εξαιρετικά όμορφη εμπειρία. Ο κόσμος μας αγκάλιασε και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα μόνο εύκολο δεν ήταν, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να ξεκινήσουμε όπως θέλαμε τη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Πλέον αφοσιωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η σεζόν τρέχει τόσο γρήγορα που δεν μπορείς να σκέφτεσαι παρά ελάχιστες ώρες τι έγινε σε ένα ματς καθώς λίγα 24ωρα μετά ακολουθεί ένα άλλο. Τώρα έχουμε τον Παναθηναϊκό και τίποτα άλλο στο μυαλό μας.

Η αναμέτρηση αυτή πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες όπως και κάθε άλλο ντέρμπι μεταξύ μας. Συνεπώς θα πρέπει να κάνουμε σωστά τα μικρά πράγματα. Κάθε είδους. Ένα ριμπάουντ, μια κατοχή, ένα άστοχο σουτ, όλα μπορούν να κρίνουν το ματς. Οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά” έγραψε ο 21χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

O Αγραβάνης χαλάει την πιάτσα των ευαίσθητων….

Τις τελευταίες ώρες γίνεται ένας πόλεμος δηλώσεων και κριτικών για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ...