Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Πέτγουεϊ: “Σάσαρι για μερικά λεπτά ακόμα”

Πέτγουεϊ: “Σάσαρι για μερικά λεπτά ακόμα”

petway

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ανέλυσε την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Σάσαρι, μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός φόργουορντ Μπρεντ Πέτγουεϊ θα αγωνίζεται στη Σάσαρι τη νέα σεζόν ύστερα από μία διετία στον Ολυμπιακό και μίλησε στον ιταλικό Τύπο για τον καινούργιο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτγουεϊ στην ιταλική ιστοσελίδα “lanuovasardegna”:

Για την απόφασή του να συνεχίσει στη Σάσαρι: “Επέλεξα τη Σάσαρι για το στιλ παιχνιδιού, αλλά και για τον προπονητή. Είδα μερικά ματς της ομάδας και μπορώ να πω πως είναι… φτιαγμένη για μένα. Ξέρω πως έγιναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά αυτό που μετρά είναι το “χτίσιμο”. Επίσης, θα έλεγα πως θα ήθελα μερικά λεπτά ακόμα, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία”.

Για το αν ξέρει πως ο κόουτς Σακέτι αφήνει ελεύθερους τους παίκτες μέσα στο παρκέ: “Ναι, το ξέρω. Μου αρέσει να τρέχω και γενικά μου αρέσει το γρήγορο στιλ παιχνιδιού”.

Για το αν γνωρίζει κάτι από τις ιταλικές ομάδες: “Τις έχω αντιμετωπίσει στην Ευρωλίγκα και είδα πως το επίπεδο είναι πολύ καλό. Αλλά, για μένα είναι ένα νέο πρωτάθλημα”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μη μας γίνει συνήθειο…

Μια ακόμα μαύρη σελίδα, ανήμερα των γενεθλίων των 99 του χρόνων έγραψε ο Ολυμπιακός και ...