Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Νόιερ: “Να πάρουμε στα σοβαρά τον Ολυμπιακό”

Νόιερ: “Να πάρουμε στα σοβαρά τον Ολυμπιακό”

noier

Ο Μάνουελ Νόιερ επισήμανε πως τίποτα δεν έρχεται εύκολα στο Champions League, για αυτό και η Μπάγερν Μονάχου δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ο Mάνουελ Νόιερ αναφέρθηκε τόσο στη δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga (12/9, 2-1) όσο και στο επικείμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League (16/9, 21:45).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου μετά τον αγώνα με την Άουγκσμπουργκ:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: “Πάμε με θετική αίσθηση στο παιχνίδι. Ξέρουμε πως είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα στο Champions League. Πρέπει να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Άουγκσμπουργκ”.

Για τη δύσκολη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Άουγκσμπουργκ: “Ήταν μία νίκη που κατακτήθηκε δύσκολα. Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπαθήσαμε να νικήσουμε. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, μέχρι το πέναλτι”.

Για το ότι η Άουγκσμπουργκ άνοιξε το σκορ: “Ήταν η μοναδική τους ευκαιρία, δεν έκαναν πολλά από εκείνο το σημείο και μετά. Στο ημίχρονο είχαμε περίεργα συναισθήματα. Έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα στο δεύτερο. Συνεχίσαμε το επιθετικό ποδόσφαιρο και κάποιες φορές είχαμε άμυνα με τρεις παίκτες, όμως ακόμα και έτσι δεν μπορούσαν να κάνουν αξιόλογες ευκαιρίες. Αμυνθήκαμε πολύ καλά”.

Για το νικητήριο πέναλτι της Μπάγερν, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τη φιλοξενούμενη ομάδα: “Δεν μπορώ να πω πολλά, ήμουν μακριά. Ρώτησα κάποιους παίκτες της Άουγκσμπουργκ και κάποιους συμπαίκτες μου μετά το παιχνίδι. Οι παίκτες της Άουγκσμπουργκ δεν ήταν ακριβώς ευχαριστημένοι”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!