Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Να βρει φόρμα και ταυτότητα

Να βρει φόρμα και ταυτότητα

 

a459edcd696ee24d5c63ffbb0c03ba31-696x503

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα την Τβέντε στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Στο Έρμελο της Ολλανδίας βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες ο Ολυμπιακός όπου διεξάγει το δεύτερο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Μάρκο Σίλβα προχώρησε σε ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα του πολυάριθμου ερυθρόλευκου ρόστερ και προσπαθεί σιγά-σιγά να περάσει τα δικά του αγωνιστικά θέλω.

Σήμερα οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Τβέντε στις 20:00 στο Βέενορντ (NS1), σε ένα φιλικό που θα αποτελέσει μια ακόμα ευκαιρία για πειράματα και δοκιμές με φόντο την τελική μορφή που θα λάβει η ομάδα, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε ταυτότητα.

Σοβαρά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Πορτογάλο τεχνικό, που αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που ακόμη δεν έχουν εδραιώσει τη θέση του για τη νέα σεζόν. Στα αγωνιστικά, ο Μιλιβόγιεβιτς μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, ενώ συντηρητικά δούλεψαν οι Μαζουακού και Σιόβας που λογικά θα παίξουν το Σάββατο κόντρα στη Φέγενορντ.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Γνώρισε την ήττα στο δεύτερο φιλικό επί βελγικού εδάφους

Ο Θρύλος στο πρώτο ημίχρονο ήταν τρομερά καλύτερος του αντιπάλου, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα ...