Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Μουρίκης: “Είμαστε σε καλό δρόμο”

Μουρίκης: “Είμαστε σε καλό δρόμο”

mourikis

Ο Κώστας Μουρίκης έκανε τον απολογισμό της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Ιταλία.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου (17/10) στην Ελλάδα μετά από μία εβδομάδα παραμονής στην Ιταλία όπου πραγματοποίησε κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο και έδωσε συνολικά τέσσερα φιλικά. Τα δύο με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης και τα άλλα δύο κόντρα στην Εθνική Γερμανίας και την Εθνική Ιταλίας.

Ο απολογισμός της παρουσίας της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου κρίνεται απόλυτα θετικός και αφήνει υποσχέσεις για τη φετινή σεζόν. Η νίκη στα πέναλτι με 11-9 σε βάρος της Προ Ρέκο (διαδικασία που ακολούθησε το 7-7 της κανονικής διάρκειας) σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση των Πειραιωτών, είναι δύο από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν απόλυτα θετική την απόφαση για την πραγματοποίηση μιας τόσο δύσκολης προετοιμασίας μαζί με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Κώστας Μουρίκης σκόραρε δύο φορές, σημειώνοντας το γκολ της ισοφάρισης 25” πριν από το φινάλε του φιλικού της Παρασκευής (16/10) με την Προ Ρέκο. Ο Έλληνας φουνταριστός δήλωσε στο osfp.gr: “Ήταν μία νίκη ψυχολογίας απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας, είναι τα πρώτα μας παιχνίδια και η ομάδα δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Έγκερ που είναι το πρώτο δύσκολο παιχνίδι στην Ευρώπη και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε όπως πρέπει. Είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Άνετη νίκη επί του Π.Α.Ο.Κ.

Την απόλυτα νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα, διεύρυνε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, που ...