Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Αποδεκατισμένος εν’ όψει Ρεθύμνου ο Ολυμπιακός

Αποδεκατισμένος εν’ όψει Ρεθύμνου ο Ολυμπιακός

Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Πολλά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, εν’ όψει της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο (13/4, 17:30).

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Τετάρτης είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Αμφίβολος επίσης είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα στο πέλμα και συνέχισε την θεραπεία του. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν γυμνάστηκε καθόλου σήμερα καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχει γαστρεντερίτιδα. Όσον αφορά τον Ντάνιελ Χάκετ, στο εγχειρισμένο δάκτυλο του Ιταλοαμερικάνου γκαρντ έχει τοποθετηθεί νάρθηκας και από αύριο ο παίκτης θα δοκιμάσει να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...