Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μεταγραφές και αποχωρήσεις στο 90′

Μεταγραφές και αποχωρήσεις στο 90′

Ελάχιστες ώρες έχουν απομείνει πριν τελειώσει ο Αύγουστος και κατά συνέπεια η καλοκαιρινή μεταγραφική περιόδος για τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει φέτος 9 μεταγραφές από το …πάνω ράφι (Οφόε, Ζιλέ, Εμενίκε, Τζούρτζεβιτς, Βούκοβιτς, Κουτρής, Μίλιτς, Καρσελά, Ταχτσίδης) ενώ ρεαλιστικά φέρονται να γίνονται προσπάθειες και για το κερασάκι στην τούρτα.

Μιραλάς

Το θέμα επιστροφής ή όχι του Βέλγου άσου εξιτάρει το ερυθρόελυκο κοινό, ωστόσο η συγκεκριμένη υπόθεση είναι εξαιρετικά απίθανο να έχει αίσιο τέλος, εξαιτίας των υπερβολικά μεγάλων απαιτήσεων της Έβερτον για τον παίκτη. Ο Βέλγος παραχωρείται με ένα ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια, το οποίο κρίνεται απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό. Ακόμα και η περίπτωση δανεισμού η οποία φημολογείται πως έπεσε στο τραπέζι, απέχει παρασάγγας από τα ελληνικά δεδομένα, αφού οι “εφοπλιστές” φαίνεται να ζήτησαν για ενοίκιο περί τα 4 εκατ. ευρώ. Το γεγονός ότι ο παίκτης δεν θα είχε πρόβλημα να επιστεψει στη χώρα μας, έχει θεωρητική βάση, όμως μη ξεχνάμε και το ποσό που αμείβεται ετησίως, ήτοι 2,5 εκατ ευρώ!

Στόπερ

Στη συγκεκριμένη θέση ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού μόνο εάν αποχωρήσει κάποιος εκ τω υπαρχόντων. Ο Ρέτσος αποτελεί διακαή πόθο αρκετών συλλόγων, ωστόσο οι Πειραιώτες έχουν υψηλές απαιτήσεις για να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο Μποτία ο οποίος θα μπορούσε να παραχωρηθεί, δεν έχει προσελκύσει κάποιο ενδιαφέρον – πρόταση από ομάδα, οπότε εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στο λιμάνι. Έτσι λοιπόν όπως έχουν τα πράγματα η 5άδα όπως εξελίσσεται των στόπερ του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους Ρέτσο, Βούκοβιτς, Μποτία, Νικολάου και Ρομαό. Υπάρχει στο ρόστερ και ο Πάπε Αμπού Σισέ, ο οποίος όμως θα παραχωρηθεί δανεικός ή θα αγωνίζεται με τη Β’ ομάδα.

Αποδεσμεύσεις

Αρκετοί παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν από το λιμάνι, αφού ο Χάσι δήλωσε πολλές φορές πως θέλει να δουλέψει με 24-25 παίκτες. Έτσι οι Ελιονούσι, Μάρτινς, Κασάμι, Ανσαριφάρντ, Ζντιέλαρ και Μανθάτης, είναι βέβαιο πως θα συνεχίσουν αλλού. Το μέλλον των Ανδρούτσο, Σιώπη και Πάρντο μάλλον θα παραμείνει ερυθρόλευκο αφού φαίνεται να έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αλβανού τεχνικού.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Η συνέντευξη Τύπου ενόψει Μακάμπι

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον ποδοσφαιριστή ...