Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μαρτίνς:”Ο Ολυμπιακός δεν θα παραδώσει τα όπλα”

Μαρτίνς:”Ο Ολυμπιακός δεν θα παραδώσει τα όπλα”

Η Άρσεναλ βρέθηκε στον δρόμο του Ολυμπιακού στο Europa League και ο Πέδρο Μαρτίνς σαφώς και την έχρισε φαβορί, ωστόσο τόνισε με έμφαση πως η ομάδα του δεν πρόκειται να «παραδώσει τα όπλα». Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του στην Cosmote TV, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω ότι θα ζήσουμε δύο πολύ όμορφα παιχνίδια. Θα είναι δύο όμορφα βράδια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολη ομάδα η Άρσεναλ, αφού πέρυσι ήταν η φιναλίστ του Europa League και διεκδικούσε το αγγλικό πρωτάθλημα. Φέτος τα πράγματα δεν είναι το ίδιο για εκείνη στο πρωτάθλημα, όμως είναι μία ομάδα που αξίζει σεβασμό. Από την άλλη, και ο Ολυμπιακός δεν θα παραδώσει τα όπλα και θα παλέψει, σε δύο βραδιές που θα είναι όμορφες για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια είπε: «Είναι για εμάς μία πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να μιλήσεις με πιθανότητες. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι το φαβορί, όμως κι εμείς έχουμε αποδείξει ότι έχουμε μία έμπειρη ομάδα και θα βελτιωθούμε ως τότε. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να στηρίζονται στην ομάδα τους, αφού εμείς πιστεύουμε στις ικανότητές μας. Θα είναι δύο δύσκολες βραδιές για τον Ολυμπιακό, αλλά θα είναι δύο δύσκολα βράδια και για την Άρσεναλ».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επιβάλλεται να το ξεπεράσει και να γυρίσει σελίδα

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μπορεί να σου προσφέρει ακραία συναισθήματα είτε αυτά είναι ...