Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μαρτίνς:”Θα δείτε πολύ ωραία πράγματα από την ομάδα μας”

Μαρτίνς:”Θα δείτε πολύ ωραία πράγματα από την ομάδα μας”

Όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα του MEGA μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

20.08.2021

Αναλυτικά:

«Πραγματικά είχαμε ανάγκη τη νίκη, να δείξουμε ότι έχουμε την ικανότητα να ξεπερνάμε τα άσχημα αποτελέσματα. Μετά από μία αρνητική βραδιά καταφέραμε να αντιδράσουμε και δείξαμε ότι ανοίγει μία νέα σελίδα. Πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα γιατί πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι μέσα από αρνητικές στιγμές εσωτερικά στην ομάδα μπορούμε να τις ξεπερνάμε και να δείχνουμε ότι έχουμε τον χαρακτήρα. Αυτό είναι το πνεύμα που θα έχει ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν, δείξαμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, δείξαμε ότι η ομάδα είναι εδώ και αυτή είναι η ομάδα που θα βλέπουμε φέτος και συνεχώς θα βελτιώνεται».

Για το τι μεσολάβησε μετά το ματς με τη Λουντογκόρετς: «Πραγματικά καταφέραμε να προπονηθούμε όλοι σαν ομάδα μετά από αρκετό καιρό. Τις προηγούμενες 15-20 μέρες έλειπαν πολλοί ποδοσφαιριστές συνεχώς απ’ την προπόνηση και το να κάνεις προπόνηση με 12-13 άτομα δεν είναι καθόλου εύκολο. Στη συνέχεια όταν επέστρεψαν οι τραυματίες και οι ασθενείς δεν είναι στην κατάσταση που έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε. Τώρα είδαμε μία ομάδα πλήρη, μία ομάδα έτοιμη, την επιστροφή του Καμαρά, του Ελ Αραμπί, του Εμβιλά, που βρήκαν ξανά τον καλό τους εαυτό.

Σήμερα έδειξε μεγάλη ικανότητα να πιέζει ο Ολυμπιακός και αυτή η ομάδα έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Θα δείτε πολύ ωραία πράγματα απ’ την ομάδα μας, ξέρω την ομάδα μου και τι να περιμένω. Ήταν δύσκολες οι τελευταίες 20 μέρες, όποιος θέλει να παίζει στον Ολυμπιακό πρέπει να ξέρει να αντιδράει, όχι μόνο γιατί πρέπει να χαρίζουμε νίκες, αλλά επειδή πρέπει να τιμάμε τη φανέλα που φοράμε».

Για τα νέα πρόσωπα: «Ήρθαν για να προσφέρουν ποιότητα και πράγματα στην ομάδα μας. Οι παίκτες ήρθαν να βελτιώσουν την εικόνα μας και να κάνουν τα παιχνίδια μας πιο ελκυστικά. Ξέρουμε τι θέλει να βλέπει ο κόσμος από εμάς

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επιβάλλεται να το ξεπεράσει και να γυρίσει σελίδα

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μπορεί να σου προσφέρει ακραία συναισθήματα είτε αυτά είναι ...