Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μάμιτς: “Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Ολυμπιακός”

Μάμιτς: “Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Ολυμπιακός”

mamic

Τον Ολυμπιακό έχρισε φαβορί ο Ζόραν Μάμιτς για τον αγώνα της Τετάρτης (4/11, 21:45) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, σε δηλώσεις που έκανε κατά την αναχώρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την Κροατία με τελικό προορισμό την Ελλάδα, το πρωί της Τρίτης (3/11).

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανέφερε: “Για μία ομάδα που έχει συνηθίσει να κερδίζει συνεχώς στο πρωτάθλημα, η κατάσταση δεν είναι και τόσο ευχάριστη. Αλλά σε όλα τα παιχνίδια, εκτός από εκείνο με τη Σπλιτ, παίξαμε καλά. Περιμένω πως στον Πειραιά θα παίξουμε καλά, σε υψηλό επίπεδο και πως στο τέλος θα φύγουμε χαρούμενοι. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός και μάλιστα, αδιαφιλονίκητο. Μπορεί η ομάδα της Ντιναμό να έχει φέρει μερικά άσχημα αποτελέσματα, αλλά δεν έχει χάσει την αυτοπεποίθηση και την πίστη που έχει στις ικανότητές της. Ελπίζω να παίξουμε καλά όπως στο “Μάκσιμιρ”, εκεί όπου ήμασταν ισοδύναμοι. Με την Άρσεναλ και με τον Ολυμπιακό δείξαμε πως μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια του αντιπάλους μας στο Champions League. Πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε με αυτοσυγκέντρωση, με πειθαρχία και με οργάνωση” τόνισε ο Κροάτης τεχνικός.

Όσο για το ποιον θα παρατάξει στο τέρμα, ο Μάμιτς είπε: “Δεν ξέρω. Δεν ξέρω ποιος (σ.σ.: εκ των Γιέζινα ή Εντουάρντο) θα υπερασπιστεί την εστία μας στο ματς με τον Ολυμπιακό”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μάμιτς: “Περιμένουμε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει επιθετικά”

Ο Ζόραν Μάμιτς περιμένει έναν επιθετικό Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, αλλά πιστεύει στην ομάδα του ...