Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Κ-15: Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-0

Κ-15: Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-0

k-15

Οι Παίδες του Ολυμπιακού, που έχασαν πέναλτι, έμειναν στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του “Ηφαίστου”, σε αγώνα της 3ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15.

Σε αγώνα της 3ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15, ο οποίος διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (31/10) στο γήπεδο του “Ηφαίστου” στο Περιστέρι, ο Ολυμπιακός έμεινε ισόπαλος (0-0) με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Η ομάδα του Πειραιά, που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισε πέναλτι με τον Τσακίρη στο 30′, αλλά ο Μανδάς απέκρουσε το σουτ του Γεωργαντή, ο οποίος είχε αναλάβει την εκτέλεση!

Στο 47′ ο Μουγιός έπιασε δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Μανδάς απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε έως το φινάλε, παίζοντας και με δύο επιθετικούς, για να σκοράρει, αλλά η πίεση δεν έφερε αποτελέσματα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Κουστουμπάρδης, Πολίτης, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Κολλινιάτης, Καστόρης (55′ Δημητρίου), Βαγγέλης, Σάσσαλος, Σκαραμάγκος (80′ Δρόσος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Τασιάς, Γκοτζαμανίδης, Ράμμα, Τσακίρης (76′ Κουλουριώτης), Μουγιός (62′ Τσέργας), Γεωργαντής (65′ Μπουλάρι), Φέκκας, Κοτσιανούλης.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...