Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Κλείνει αήττητος την κανονική διάρκεια

Κλείνει αήττητος την κανονική διάρκεια

Να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την κανονική διάρκεια της Α1 Γυναικών, θέλει ο Ολυμπιακός στο ΔΑΚ Επταπυργίου την απέναντι στον Παναθλητικό ΑΕ Συκεών την Κυριακή (29/04, 14:00), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου θέλει να μπει αήττητη στα πλέι οφ και αναζητά μία ακόμα θετική εμφάνιση και το ροζ φύλλο αγώνα.

Η προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» θα γίνει χωρίς την Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία παρέμεινε στην Αθήνα για συνεχίσει την αποθεραπεία της. Κανονικά την αποστολή ακολούθησε η Στέλλα Καλτσίδου, με την Ελληνίδα φόργουορντ να προπονείται την Παρασκευή και να τίθεται στη διάθεση του Κώστα Μίσσα, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Παναθλητικό αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου  και Ανθή Μπαλτά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας, δήλωσε στο osfp.gr ότι: «Πρόκειται για ένα ματς που το αντιμετωπίζουμε και εμείς στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος που ακολουθούν. Είμαστε σε μία φάση εγρήγορσης και θέλουμε πάντα να είμαστε σοβαροί στο παρκέ, ανεξάρτητα με το ποιος είναι αντίπαλός μας. Αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς σε αυτό το παιχνίδι απέναντι στον Παναθλητικό».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...