Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Καραγκούνης: “Αθλητής-πρότυπο ο Καμπιάσο”

Καραγκούνης: “Αθλητής-πρότυπο ο Καμπιάσο”

karagounis

Ο Γιώργος Καραγκούνης αποθέωσε τον Εστέμπαν Καμπιάσο, μιλώντας για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Καραγκούνης υπήρξε για μία σεζόν συμπαίκτης με τον Εστέμπαν Καμπιάσο στην Ίντερ (2004-2005) και μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό μεταξύ άλλων και για τον Αργεντινό μέσο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο διευθυντής των Εθνικών ομάδων έπλεξε το εγκώμιο του 35άχρονου μέσου, τον οποίο και χαρακτήρισε αθλητή-πρότυπο.

“Είναι ένας άριστος επαγγελματίας. Ένας ποδοσφαιριστής που παίζει για την ομάδα. Θα δείτε από αυτόν πράγματα ουσίας. Είναι εντός κι εκτός γηπέδου ένας αθλητής-πρότυπο. Εγώ αυτό που είδα στην Ίντερ ήταν πως πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει για την ομάδα, όχι για τον εαυτό του. Αν παίξει και στον Ολυμπιακό όπως μέχρι τώρα, δεν θα έχει πρόβλημα να βγάλει την ποιότητά του στα γήπεδα της Super League και όχι μόνο” τόνισε χαρακτηριστικά ο 38άχρονος, πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...