Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Και τώρα υλοποιούμε!

Και τώρα υλοποιούμε!

Έτοιμος να αναλάβει δράση είναι ο Μάρκο Σίλβα
Έτοιμος να αναλάβει δράση είναι ο Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα σκέφτεται και λειτουργεί σαν προπονητής του Ολυμπιακού εδώ και εβδομάδες, σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις του. Τώρα είναι η φάση της υλοποίησης. Ποια τα ονόματα που παίζουν.

Από χθες το βράδυ, ο Μάρκο Σίλβα ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Εντούτοις, η προετοιμασία και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν σε συνεργασία με την ερυθρόλευκη διοίκηση, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Βλέπετε, το γεγονός πως δεν τον αποδέσμευε η Σπόρτινγκ λόγω των οικονομικών διαφορών ανάμεσα στις δύο πλευρές, δε σημαίνει πως ο Σίλβα δε λειτουργούσε σαν ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού. Έβλεπε βίντεο της περυσινής σεζόν, μίλαγε καθημερινά με ανθρώπους της ΠΑΕ και ήταν πλήρως ενήμερος για τους παίκτες που κοιτάζουν οι Πειραιώτες, τους υπάρχοντες, τους δανεικούς αλλά και την πορεία των όποιων διαπραγματεύσεων. Τώρα λοιπόν με την έλευσή του στην πατρίδα μας, περνάμε στη φάση της υλοποίησης!

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρείται ίσως ο πιο ελπιδοφόρος τεχνικός στη χώρα του και το γεγονός πως δεν είναι ευρέως γνωστός στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, δεν εμπίπτει στις προπονητικές του ικανότητες και γνώσεις που όντως λογίζονται ως εξαιρετικά σοβαρές. Ήδη, οι πρώτες εντυπώσεις στους ιθύνοντες της ομάδος είναι κάτι παραπάνω από θετικές, ενώ αύριο είναι προγραμματισμένη και η γνωριμία με τους παίκτες.

Φυσικά στο τραπέζι δε γίνεται παρά να μη πέσουν και τα μεταγραφικά αφού ο “χρόνος τρέχει” και την Παρασκευή η ομάδα αναχωρεί για Αυστρία. Ο Σίλβα έχει ήδη μια λίστα με συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία από πλευράς Ολυμπιακού και απομένει το δικό του “οκ” ώστε να προχωρήσουν και επίσημα οι κινήσεις. Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που έχει η λίστα, εικάζεται πως είναι και αυτά των Μιραλάς και Νενέ οι οποίοι φαίνεται να έχουν ήδη συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους αναμένοντας ειδοποίηση να έρθουν στη χώρα μας.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

«Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχίσουμε να το διεκδικούμε»

Ο Κέβιν Μιραλάς σημείωσε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για ...